* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Slipknot! Sjekk ut videoen til «Unsainted» nedenfor.

Slipknot har annonsert detaljer rundt deres svært etterlengtede (kåret til et av albumene man ikke klarer å vente på i 2019 av Vulture) sjette studioalbum, «We Are Not Your Kind»,som slippes 9. august via Roadrunner Records.

Videoen er regissert av bandets egen M. Shawn Crahan gir videoen, og låta selv, et innblikk i fremtiden til en av de mest populære og mystiske bandene innen rockesjangeren.

Gitarist Jim Root sier, “- Dette er det lengste vi har brukt på å skrive en plate, og å jobbe med ting sammen. En av inspirasjonskildene mine denne gangen var artister som fremdeles spiller inn fullengdere og ikke bare enkeltsanger. Selv om musikkindustrien beveger seg mot singler, ønsket vi å lage en album opplevelse, fra start til slutt”.

Produsert av Slipknot og Greg Fidelman, følger «We Are Not Your Kind» opp bandets forrykende album «The Gray Chapter» (2014) som gikk rett inn i Top 5 på de offisielle albumlistene i 19 land, inkludert USA (#1), Japan (#1), Australia (#1), Russland (#1), Storbritannia (#2) og Tyskland (#2).

“- I disse dager kommer kunsten vi lager med den høyeste belønningen, fordi vi det er denne vi har brukt mest tid på”, legger Crahan til. “- Det tok nesten fire år å skape denne stemningen og temperaturen, og belønningen for det nå føles som intet mindre enn frelse“.

For å feire annonsering og singelslipp gjestet bandet Jimmy Kimmel Live! med en utendørs opptreden som mest sannsynlig vil bryte alle forventninger man har til talkshow opptredener.

I høst sjokkerte Slipknot fansen verden over med utgivelsen av singelen «All Out Life». Reaksjonen til låta var overveldende, der musikkvideoen – også regissert av M. Shawn Crahan – befant seg i Top 10 videoer på YouTube i hele verden på sin første dag. Siden den gang har «All Out Life» fått over 35 millioner strømminger på verdensbasis og over 35 millioner visninger på YouTube.

Tekst: presseskriv