* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny video fra Oslo-bandet Predikant! Sjekk ut «Predikant» ovenfor/nedenfor. <$$$3

Videoen er filmet vertikalt og designet for å bli sett på din smarttelefon (se den i riktig “format” nedenfor eller i YouTube-appen på telefon din). Videoen er regissert av Lars Kristian Flemmen (“Costa Del Kongsvik”, “Kollektivet”, “Asbjørn Brekke Show” med mer).

«Predikant» er første singel fra bandets kommende debutalbum, «Du er alltid aleine, for du er aldri à jour», som slippes Rekord Records, 10. oktober.

«Historien tar for seg en ung manns kveld på byen fra han tar sin første øl til han står alene igjen kl. 03:21 om natten – fortalt gjennom “screen capture” av hans telefon. På denne måten kan vi gjenkjenne oss i hvordan telefonens bruk gjenspeiler vår personlighet – og seeren vil garantert kjenne seg igjen.

Vi vet at smarttelefon er et stadig mer brukt medium, og vertikale videoer er på full fart inn i mediehverdagen gjennom Facebook, Instagram, og ikke minst Snapchat. Vi ville derfor lage en fremtidsrettet musikkvideo som tar denne utviklingen på alvor – en video som er ment å bli sett der vi bruker store deler av hverdagen vår – på smarttelefonen.» – Predikant, presseskriv