* Skip the authentication code if it doesn't apply.

The Hellacopters, et av Skandinavias største, beste og viktigste rockeband, kommer endelig tilbake – 12 år etter forrige Rockefeller-konsert.

Rockefeller 29. april. Billetter i salg fredag 14. februar kl. 09.00.

The Hellacopters ble dannet i 1994, og slapp sin Grammis-vinnende albumdebut «Supershitty to the Max!» to år senere. Det svenske bandet har en kruttsterk albumkatalog bak seg, og særlig «High Visibility» (2000) og «By the Grace of God» (2002) står igjen som bautaer i den skandinaviske rockehistorien. I 2008 sa bandet takk for seg og vi hørte ikke noe fra dem før det etterlengtede comebacket sommeren 2016, hvor de feiret 20-årsjubileet til debutalbumet på noen utvalgte festivaler. The Hellacopters består i dag av Nicke Andersson, Dregen, Robban Eriksson, Boba Fett og Dolph De Borst.

Scandirock-legendene har bare gjort noen få klubbkonserter siden gjenforeningen, og det er derfor en stor glede å kunne bekrefte at bandet kommer til Rockefeller onsdag 29. april. Gå ikke glipp av denne eksklusive muligheten til å endelig få oppleve The Hellacopters på en klubbscene igjen.

Secured By miniOrange