* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Skambankt «Unplugged» på Rockefeller i mars!

Rockefeller torsdag 5. mars

«Et akustisk album får Skambankt til å høres ut som et helt annet band», skrev Dagsavisen om det ferske albumet «1994». Nå kan du selv høre hvordan det låter live, når de kommer til Rockefellers Strømløst-serie.

Det akustiske albumet «1994» består av 11 gamle låter i helt ny drakt og ett nytt spor. Inspirert av 90-tallets «Unplugged»-serie på MTV, tar Skambankt et skritt til siden og tilnærmer seg låtmaterialet på en annerledes måte, og får utforske en ny sound.

Mange forbinder nok Skambankt med massive gitarvegger, heftige trommer, energisk hardrock og punk. Men bak veggen av lyd befinner det seg låter, med sterke melodier og tekster. Dette kommer enda tydeligere frem når bandet skrur av forsterkerne og erstatter elektriske instrumenter med akustiske. De fleste låtene er i utgangspunktet laget med hjelp av en kassegitar, så veien til et mer åpent, dynamisk og akustisk uttrykk er ikke så lang som man kanskje skulle ha trodd.

– Det har vært utrolig givende og utfordrende å angripe låtene våre på denne måten. Vi har i tillegg for første gang fått oppleve hvordan de som driver med rolig musikk har det på konsert. Ganske behagelig når du er vant til at det er en fysisk greie, sier vokalist Terje Winterstø Røthing.

Billetter i salg fredag 22. november kl. 09.00.

Secured By miniOrange