* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Skatepunkheltene i Millencolin til Oslo, Bergen og Ålesund!

Se også: Millencolin @ Rockefeller (bilder)

«Millencolin beviste hvorfor de har legendestatus innenfor skatepunken. Fra ende til annen var det ikke noe annet enn en stor fest,» skrev Musikknyheter og ga toppkarakter 10/10 da de sist gjestet Rockefeller i 2016. Det svenske skatepunkbandet har holdt det gående i 27 år når de vender tilbake til Norge i oktober, og ga tidligere i år ut sitt niende album.

Millencolin leverte lydsporet til livet for mange på 90-tallet, og de var Skandinavias ledende leverandør av kjapp og superfengende skatepunk. Særlig er albumet «Pennybridge Pioneers» blitt stående som en klassiker. Men Ørebro-kvartetten leverer fremdeles varene, og er aktuell med «SOS» som kom i februar i år. Albumet går som forløperen «True Brew» tilbake til røttene og deres gamle kjærlighet for band som Bad Religion.

– Vi er et band som i sannhet er basert på respekt og forståelse for hverandre og vår lidenskap for rock, sier vokalist/bassist Nikola Sarcevic.

I tillegg til Rockefeller 16.10 spiller de på USF Verftet i Bergen 17.10 og Terminalen i Ålesund 18.10.

Billetter i salg fredag 24. mai kl. 10.00.