* Skip the authentication code if it doesn't apply.

The Good The Bad and The Zugly til Rockefeller i 2020!

Etter å ha solgt ut John Dee tre ganger i 2018 tar de ferske Spellemannpris-vinnerne i The Good The Bad and The Zugly steget opp til Rockefeller fredag 31. januar 2020!

Se også: The Good The Bad and The Zugly @ Rockefeller (bilder)

Det er gode tider i norsk musikk, i alle fall hvis man skal høre på Lars Ulrich, som prisgir det ene norske bandet etter det andre. Det er dog ikke tilfelle med The Good The Bad and The Zugly, som Metallica-trommeslageren visstnok ikke kan fordra. Allikevel ble bandets tredje studioalbum «Misantropical House» mottatt til rungende jubel, og med femmere på terningen hos bl.a. Dagbladet og VG ble dette en spektakulær oppfølger til de suksessrike albumene «Anti World Music» (2013) og «Hadeland Hardcore» (2015).  Bandet mottok i 2019 Spellemannprisen i kategorien rock for albumet «Misantropical House».

The Good The Bad And The Zugly har opplevd stor oppmerksomhet siden starten i 2011, og vekker alltid oppsikt med sine intense og eksplosive liveshow. Bandet består av en gjeng utflytta hadelendinger med en forkjærlighet for god, gammeldags punkrock, og er frontet av en av Norges mest karismatiske vokalister; Ivar Nikolaisen.

Billetter i salg nå.