KSI Randolph, 2019. Foto: presse
Foto: presse

KSI og Randolph til Sentrum Scene

Artisten og YouTube-stjernen KSI legger ut på turné og tar med seg makkeren sin Randolph til Oslo!

Torsdag 27. juni på Sentrum Scene.

Disse to superstjernene har satt tydelige spor i musikkbransjen de siste årene, og gjør nå sin første turné siden 2015. De vil på turneen «New Age» by på splitter ny musikk, men også eldre hits som «Lamborghini», som har over 100 millioner streams på YouTube.

KSI er en av de aller største navnene på YouTube med over 20 millioner abonnenter og snart fem milliarder visninger. Han er kanskje mest kjent for sine vlogs, reaksjon-, utfordrer- og boksevideoer – videoen der han bokser mot Logan Paul var den mest sette white-collar-kampen gjennom tidene – men har de siste årene også fått stor oppmerksomhet for musikken sin.

Randolph er en britisk rapper og musikkprodusent som også har en vanvittig følgerskare på sin YouTube-kanal. Han har jobbet tett med KSI de siste årene, der de har skapt masse musikk sammen.

Gjør dere klar for fest, beats og moro!

Billetter i salg torsdag 7. mars kl. 10.00.
NB! 14-årsgrense i hovedsal, 18-årsgrense på galleri

Tekst: presseskriv