Hank Von Hell, 2019. Foto: presse
Foto: presse

Hank Von Hell til Vulkan Arena

Melodi Grand Prix-aktuelle Hank von Hell spiller på Vulkan Arena i Oslo torsdag 11. april.

Åtte år har gått siden rockens verden mistet en av sine største profiler. Den ikonske Turbonegro-frontmannen, Hank von Hell, forlot scenen og gjorde det klart at han aldri ville komme tilbake igjen. Fans over hele verden har siden den gang ventet på et realt comeback, men Hank har vedvarende uttalt at dette ikke kommer til å skje. Frem til i fjor høst.

Som en phoenix har Hans-Erik Dyvik Husby steget frem fra asken, og fra ilden blir Hank von Hell gjenfødt. Han slapp albumet «Egomania» i november, og den påfølgende turneen «Pretty decent tour» har blitt solgt ut fra nord i Skandinavia til sør i Tyskland. Nå er den endelig tid for å erobre byen der alt startet for vår helt; nemlig Oslo.

Billetter i salg nå!

Tekst: presseskriv