John Olav Nilsen & Nordsjøen kommer til Rockefellers Strømløst-serie! Hør låtene dissekert og nedstrippet.

John Olav Nilsen er tilbake! Sammen med gjengen sin produserte han bøttevis med hits, som «Ti Ganger Tusen», «Diamanter & kirsebær», «Valiumsvalsen», «Skrekkfilm», «Hull i himmelen», «Ikkje fåkk med kjærligheten» og «Hundeår».

John Olav Nilsen & Gjengen ga seg på topp i 2013, og når han nå er tilbake i manesjen er det med bandet Nordsjøen, som ga ut debutalbumet sitt i fjor. Her er de rene lydene mer i fokus, og soundet er mer elektronisk, men det gamle Gjengen-uttrykket er fremdeles tydelig tilstede.

Da John Olav Nilsen & Nordsjøen spilte på Øya i 2017, fikk de en femmer i Dagsavisen og 9/10 av Musikknyheter.

5. desember kan du oppleve bandet Strømløst på Rockefeller!

Billetter i salg fredag 31. august kl. 09.00.

Kommentarer