Joddski til John Dee fredag 28. september!

Tungtvann-veteranen Joddski har ikke ligget på latsiden det siste året. Bokutgivelse – med påfølgende bokturné, samarbeid med hiphop-legender som Sugarhill Gang og Melle Mel er bare toppen av isfjellet.

Til høsten er han klar med albumet «Glasshuset» og i september inntar han John Dee.

Den Halvdan Sivertsen-samplende «Gata», var første smakebit fra det kommende prosjektet. Nylig slapp han den fløyelsmyke singelen «Dumsnill» med Bodø-rapper og NMG-Huset-medlem Mats Dawg. Den pastellfargede musikkvideoen viser en ny side av legenden, mysende inn i sola, med blomster dalende ned omkring ham.

Begge låtene blir å finne på albumet «Glasshuset» som slippes til høsten. Albumet er produsert av den Bodøbaserte Darkside Of The Force-legenden Salvador Sanchez. Sammen har de to tilårskomne pioneerene skrudd sammen det Joddski kaller «den ultimate 40-årskrisa» på plate. Dette har de gjort i studioet Hønsehuset, der Joddski gjorde noen av sine første innspillinger for godt over 20 år siden.

Billetter i salg fredag 29. juni kl. 09.00.

Kommentarer