Warner Music Norway ønsker å bidra i rekrutteringen av, og utviklingsmuligheter for, kvinner “bak scenen” i norsk musikkindustri, spesifikt produsenter og teknikere.

Og hva er mer passende enn å lansere et stipend på den internasjonale kvinnedagen?

Årets stipend er et gavekort pålydende 20.000,- som kan løses ut i, for eksempel, teknisk utstyr.

Stipendet er åpent for kvinner som er, eller ønsker å bli, en bidragsyter i norsk musikkindustri for eksempel som produsent, backline-, lyd- eller lystekniker.

Det er i tillegg anledning for tiltak, foreninger og organisasjoner som har fokus på likestilling i norsk musikkindustri, og som for eksempel tilbyr relevante kurs og støtteordninger, å søke.

Du kan nominere deg selv, eller andre, ved å sende en kort e-post til elisabeth.riksen@warnermusic.com. Vennligst skriv «Warnerstipend 2018» i emnefeltet. Frist for nominasjon er søndag 8. april 2018.

Warner Music Norway om kvinnedagen
I dag markeres den Internasjonale Kvinnedagen med ulike initiativ hos Warner Music-selskaper verden over. Det legges vekt på å fremme likeverd. På vegne av de 2432 kvinnene som er ansatt i selskaper knyttet til Warner Music Group doneres det i tillegg penger til GlobalGiving Girl Fund. Fondet støtter organisasjoner som har fokus på utdannelse, aktivisme, juridisk støtte og helsetjenester for kvinner over hele verden.

Vi er stolte av å være en del av en organisasjon som arbeider aktivt for å utgjøre en forskjell. #IWDatWMG

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Tekst: presse

Kommentarer