Snart albumaktuelle Kamelot serverer progressiv, melodiøs og storslagen metal til sulteforede norske fans.

Florida-bandet har en unik historie på våre scener, og har spilt her nesten en gang i året i over ti år – så vi gjetter at det er etterlengtet når de nå spiller på Sentrum Scene for første gang siden 2015, sier bookingmedarbeider Vegard Engelsvoll.

Med det forrige albumet «Haven» søkte de symfoniske metalmesterne i Kamelot mot nye høyder, fremdeles med sin velkjente signatur i behold: mørk, melankolsk og aggressiv metal med sjelepleiende melodier, som om de malte ut soundtracket til en monumental og episk film. Albumet ble produsert av Sascha Paeth, med bidrag fra profilerte gjester som Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Troy Donockley (Nightwish) og Charlotte Wessels (Delain).

Det nye albumet blir deres 12. i rekken, og det tredje med svenske Tommy Karevik på vokal. Han erstattet norske Roy Khan i 2011, og har vist seg som en verdig arvtager.

Sentrum Scene lørdag 22. september.
Billetter i salg fredag 12. januar kl. 09.00.
NB! Fri alder på galleriet.

Kommentarer