* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Når Jaa9 & OnklP spiller på Rockefeller natt til 1. mai for fjerde gang så kan man si at en tradisjon er satt! Også i år gjør de en egen konsert for de under 18 år tidlig på kvelden.

P3-prisen-vinner OnklP og Jaa9 byr på nye, sterke låter – men så klart vil også de gamle slagerne bli spilt opp. Nye venner, men også gamle lojale travere kommer, og vil være med å sørge for en bonanza av en hiphop-konsert – en kveld for historiebøkene som man sier det!

Siden hiphop-veteranene tok steget ut som duo i fra rapkollektivet Dirty Oppland i 2002 har de lagt en rekke utgivelser bak seg. De startet med «Bondegrammatikk», Norges mestselgende mixtape noensinne. Den fikk enorm oppmerksomhet og allerede året etter kom den første offisielle utgivelsen, «Sjåre Brymæ», med landeplagen «Kjendisparty». Siden har de fulgt opp med hits som «Fredag», «Glir Forbi», «Partysvenske», «Alt på stell», «Jeg Er» og mange fler. OnklP har også hatt stor suksess med bandet OnklP & De Fjerne Slektningene de siste årene.

Kl. 18.00: Fri alder/alkoholfritt
Kl. 21.00: 18-årsgrense
Billetter i salg nå.

Secured By miniOrange