* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Turbonegro slipper nytt album i februar, 20 år etter «Apocalypse Dudes» – og presenterer både nye låter og klassiske rock anthems når de besøker bl.a Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen i 2018.

Se også: Turbonegro @ Tons of Rock (bilder)

Norges mest legendariske rockeband – med internasjonal kultstatus – står som en bauta i norsk musikkhistorie med nesten 30 år på veien, fra svette klubber til utsolgte arenaer. Bandet gjør noen få utvalgte konserter i Europa og USA i forbindelse med plateslipp.

Nytt og etterlengtet studioalbum, det niende i rekken og oppfølgeren til kritikerroste «Sexual Harassment» (2012), slippes så å si på dagen etter klassikeren «Apocalypse Dudes» – og har fått den sedvanlige beskjedne tittelen «RockNRoll Machine». Men først kommer det singel allerede 24. november.

Turbonegro - RockNRoll Machine Tour 2018

 

Secured By miniOrange