* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Norges nye pop-yndling med sin første Rockefeller-konsert!

Med en unik utstråling og popteft har Dagny banet seg vei inn på både den norske og internasjonale musikkscenen. Hun slo gjennom med låter som «Backbeat», «Fool’s Gold», og den kritikerrost ep-en «Ultraviolet». Hun har fortsatt å levere hit på hit, og «Wearing Nothing» var et av sommerens mest populære lydspor. Hun har hatt det travelt med å spille på flere av Norges største festivaler, og parallelt med konsertene har hun jobbet med ny musikk.

Nå er Dagny aktuell med den nye singelen «Love You Like That», som er hennes første kjærlighetslåt. «Dagny has consistently released perfect pop songs since she debuted but this may be the most perfect of them all», mener MTV. NRK P3 er også meget begeistret, og beskriver låta som «Først og fremst pirrende, dernest romantisk.»

For tiden er Dagny på en storslått USA-turné som support for LANY, men i februar og mars 2018 er det hjemlandet som står for tur.

Konsert på Rockefeller lørdag 10. mars.
Billetter i salg fredag 27. oktober kl. 10.00.


Kommende konserter
22.02 – Tromsø – Driv – 23.02 – Bodø – Sinus – 24.02 – Trondheim – Samfundet
01.03 – Stavanger – Folken – 02.03 – Haugesund – Høvleriet – 03.03 – Bergen – USF Verftet
10.03 – Oslo – Rockefeller