* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Death By Unga Bunga har nettopp kommet hjem fra en måneds lang headliner-turné i USA, som tok dem fra New York i øst, via Chicago, Minneapolis, Seattle og mange flere steder, til Los Angeles og San Francisco i vest.

Nå skal de over dammen igjen, og fra og med 6. september til 1. oktober skal de være med punk-veteranene Stiff Little Fingers på deres «40th Anniversary»-turné gjennom hele USA. Denne gangen fra Los Angeles og Anaheim i vest, via Portland, Denver, Milwaukee, Detroit og mange flere steder, til New York i øst.

Det norske bandet begynner virkelig å få en fot innenfor døra i det forjettede land, og dette er nok et bevis på at arbeidet som har blitt lagt ned de siste årene har båret frukter.

Vi har vært store fans av bandet helt siden «Tony Hawk’s Underground» kom ut, og nå kan vi endelig si at vi skal ut på turné med dem i september.” – Death By Unga Bunga

Det vil også være ny musikk ute når bandet legger ut på tur.

Tekst: presseskriv