* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Gladpunk-bandet Blink-182 fra California skal til sommeren, spille sin første konsert i Norge noensinne – og den skal finne sted på Tons of Rock i Halden torsdag 22. juni!

Rett inn som nr. 1 på Billboard med nytt album!
Blink-182 startet som et garageband i 1992 og siden den gang har de gitt ut syv studioalbum som til sammen har gjort bandmedlemmene til multimilionselgende poppunk-stjerner. Bandet er uten tvil mest kjent for låtene ”All the Small Things” fra 1999 og for ”Miss You” fra 2003. Tidligere i år slapp de albumet ”California” som gled inn på førsteplassen til US Billboard og som Rolling Stone Magazine gav hele 4,5 av 5 stjerner.

Nekter å fly
Bandets legendariske trommelsager, Travis Barker har hatt flyskrekk siden han overlevde et flykrasj ved Columbia Airport i South Carolina i 2008 – men han lar det ikke stoppe ham fra å kunne komme til Halden og Tons of Rock.

– Jeg skal kjøre båt i ti dager i forbindelse med turneen, løpe halvannen time hver dag, og ta med meg et mobilt studio med trommer slik at jeg også kan spille et par timer om dagen, uttaler Travis Barker.

Norske rockere i kø for å oppleve helter på norsk jord

«Wow Blink 182 til Norge? Tons of Rock stepper opp gamet. Dette har man ventet lenge på og jeg vet det er ikke bare meg. De gjorde på en måte poppunken mega svært sammen med Green day. Møtte de i Canada med Turboneger. Utrolig morsom og fete folk. Showet var drøyt fett og de leverte som aldri før. Dette burde folk med litt poppunkgener få med seg. For ikke å snakke om Travis Barker som fikk en halv generasjon til å tenke trommer som frontfigur haha. Gled dere og gratulerer Tons of Rock. Nok en gang leverer dere» – Tommy Manboy, TURBONEGER

”Blink 182 i Norge, det var pokker på tide! 14 år gamle meg er dritstoka!” – Maciek Ofstad, KVELERTAK

”Helt siden jeg startet å spille i band har den amerikanske punken og poppunken vært ganske toneangivende for mitt virke. Blink-182 tok det hele til et nytt nivå med Enema of the State på slutten av 90-tallet og definerte en hel generasjon med band som jeg innerst inne er glad for å være en del av”  – Knut-Oscar Nymo, OSLO ESS

”Det å endelig få oppleve Blink-182 og deres «dick jokes» på norsk jord, nærmere bestemt Tons of Rock i Halden, er intet annet enn historisk! Alle som vokste opp mot slutten av 90-tallet med et skateboard under armen, har i likhet med meg ventet i 20 år på dette! Og i juni får vi som bestilt”  Johan Larsson, ONKLP & DE FJERNE SLEKTNINGENE

Nytt bandmedlem
Mye har skjedd siden bandet herjet hitlistene på 90- og tidlig 2000-tallet. De har blant annet utgitt flere album og fått ny gitarist. I begynnelsen av 2015 sluttet Tom DeLonge, og Matt Skiba tok over. Skiba både synger og spiller gitar, og i tillegg til Blink-182 og soloprosjekter har han spilt med Alkaline Trio, Rise Against, Kill Hannah og Jeffree Star.

I juni 2017 byr Blink 182 på nittitalls-nostalgi og ekte gladpunk-glede for den norske fansen under Tons of Rocks på Fredriksten festning.

Tons of Rock 2017 arrangeres 22. til 24. juni på Fredriksten Festning i Halden. I tillegg til Blink-182 er Sabaton, Satyricon, Emperor, Airbourne, Candlemass, Honningbarna, Avatar, Taake og Spidergawd bekrefetet til festivalen. Programmet offentliggjøres fortløpende.

Tekst: presseskriv