* Skip the authentication code if it doesn't apply.

23-25. juni 2016 går Tons of Rock av stabelen for tredje gang. Festivalen som har blitt Norges suverent største rock & metal festival har i år et fantastisk program med band som Black Sabbath, Alice Cooper, Megadeth, Ghost, Raga Rockers, Behemoth og mange flere, og kan melde om rekordsalg av billetter.

Tons of Rock vil år ha 3 scener. En hovedscene, en stort telstscene og nytt av året er at man har innlemmet Huth Scenen som offisiell del av programmet. Huth Scenen som ligger på en av Fredriksten Festnings absolutt vakreste steder med utsikt over Halden vil bli en intim utescene i fantastiske omgivelser.

Huth scene er et samarbeidsprosjekt mellom Tons of Rock, kulturkollektivene Tonehjulet Kräftpest og Hoppla Hesten, samt Rockehuset i Halden. Dette er tredje år på rad hvor dette samarbeidet finner sted. Tonehjulet Kräftpest og Hoppla Hesten er kulturkollektiv og plateselskap som jobber for å fremme ung alternativ kultur i Østfold. De gjør en strålende innsats for de unge, lovende og alternative bandene i Østfold. I år har de fått plukket ut en rekke lokale band som skal få opptre på Tons of Rock, samt at festivalen selv har vært med på programmere scenen med annerkjente internasjonale og nasjonale band som bla MGLA, Hedvig Mollestad Trio og Nekromantheon. Vi vil også trekke fram lokale MORK som allerede er annonsert til ingen ringere enn Inferno, så der er det mulighet på en forsmak!

Tons of Rock er sammen med våre samarbeidspartner utrolig stolte av å gjøre Huth Scenen til en offisiell del av Tons of Rock-programmet og presentere følgende band til Huth Scenen 2016:

Nekromantheon
Hedvig Mollestad Trio
MGLA
MORK
Les Punx
Unholy Tempest
EuroTrash
Lucky Malice
Freedumb
Vaya Con Satan
Blodtsrupmoen
Buzzdriver
Tormods Orgelkvartett

Tekst: presseskriv