* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Paperboys! EPen «Be Like Water» slippes digitalt i morgen, fredag 26. februar. Sjekk ut videoene til låtene «Carnival» og «Dance» her. $$$

Sist hiphop-duoen var aktuell med ny musikk var i 2009 og albumet «The Oslo Agreement», med bl.a hitsingelen «Lonesome Traveller». I 2010 gikk «Vinni» solo under navnet «Vinni and the Vagabonds», hvor han slapp albumet «Happily Lost». «Vinni» hadde også stor suksess i programmet Hver Gang Vi Møtes på TV 2, hvor bl.a hans tolkning av Halvdan Sivertsens «Sommerfuggel I Vinterland» gikk rett til topps på iTunes. Låta har også i skrivende stund nesten 9 millioner streams på Spotify. I 2016 er «Vinni» å se som dommer i Idol på TV 2.

Paperboys har vunnet flere priser, deriblant Spellemann i kategorien Hip-Hop/R’n’B i 2002 («No Cure For Life») og 2005 («When Worlds Collide»).