* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra poppunkerne i EuroTrash! Sjekk ut låta «Mature» nedenfor. Pga teknisk tullball er låta for øyeblikket kun tilgjengelig på Tidal og iTunes.

I mars 2015 debuterte EuroTrash med skiva Live Slow, Die Old, som de selv definerte som ”årets tryggeste punkrockskive”. De høstet et par svært gode anmeldelser her til lands, ble spilt på radio, bl.a. i P3 og p13, men også på utvalgte sjangertro radiokanaler i USA.

I dag slapp de singelen «Mature», som blir første singel under prosjektnavn «The Racoon Sessions», som skal resultere i en ny fullengder til slutt. EuroTrash stiller som special guest på Oslo Ess sin Norgesturné med 17 bekreftede datoer rundt i hele landet. «Mature» viderefører EuroTrash sin forkjærlighet for 90-tallets California-punk. EuroTrash leverer nok en gang catchy pop-punk og forførende melodier i velprodusert harmoni med et massivt rockekomp. Og bandet har en klar målsetting for tiden fremover:

”Målsettingen er å nå ut til et stadig voksende publikum og markere EuroTrash på Norgeskartet.” – Anders Nordengen, EuroTrash

«Mature» er spilt inn i Velvet Recordings. Produsent er bandet selv, med Tomas Dahl (Caddy, Turboneger) fortsatt på laget som medprodusent. Singelen gis ut på Big Day Records.

Tekst: presseskriv

Secured By miniOrange