* Skip the authentication code if it doesn't apply.

I dag ble de nominerte til Urørtfinalen 2016 offentliggjort. Totalt har 33 band og artister blitt kåret til “Ukens Urørt” i løpet av 2015, og nå er 10 av disse blant de nominerte. Det vil bli holdt dueller mellom artistene hos Christine på NRK P3 og til slutt vil det stå igjen 5 finalister som igjen skal sloss om tittelen “Årets Urørt” på Sentrum Scene i Oslo under by:Larm, 5. mars.

Kommende dueller…
1. duell – 11. februar: Whales & This Lake møter Ágy
2. duell – 16. februar: Fasit møter Frances Wave
3. duell – 19. februar: Ida Stein møter Léonne
4. duell – 23. februar: Cezinando møter Oscar Blesson
5. duell – 26. februar: Over The Trees møter dePresno

Urørt-artistane på kjendisjakt

Dei ti nominerte til Urørtfinalen måtte ut og leite etter kjendisar for å promotere seg sjølv. Konklusjonen er: Kjendisjakt = LITT kleint, LITT skummelt, og LITT vanskeleg dersom du ikkje kjenner til så mange norske kjendisar.

Posted by NRK P3 on Wednesday, February 3, 2016

Slik stemmer du…
Du kan stemme frem de nominerte på P3.no eller bruke hashtagen #Urørt(+bandnavn) på twitter, facebook eller instagram. Hver bruk av hashtagen gir artisten en stemme. På P3’s facebook-side ligger det et album med bilder til hver artist. Hver deling, like og kommentar av artistens bilde gir også en stemme.

PS! Stemmer du med hashtag fra en lukket profil, vil den ikke bli telt med i stemmene.

Secured By miniOrange