* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Oslo Ess! Sjekk ut Trøbbel (med OnklP) nedenfor. Låta er hentet fra det kommende albumet, “Konge Uten Ei Krone“, som slippes 5. februar. Bandet gjester Senkveld med Thomas og Harald på TV 2 i kveld (fredag 29.1), hvor de skal spille låta live.

Bandets fjerdealbum, Konge Uten Ei Krone, er innspillt i Ocean Studio Recordings på Giske og i Parachute Studios i Oslo i september 2015. Albumet er tracket av Roar Nilsen, produsert av Oslo Ess og mikset av Vincent Sorg (som også har mikset de to foregående platene). Det er bandets aller første albumutgivelse på Warner Music Norway.

Sjekk også ut:  Video: Oslo Ess – Napoléon

[bbit bandname=”Oslo Ess”]

Oslo Ess beskriver albumet som «åtte raske jævler, en ballade og en ska-låt det lukter trøbbel av» og er i følge gutta selv bandets mest uptempo album hittil, med effektive og lekende låter med høy energi. «Dette er vårt fjerde egenproduserte studioalbum, og aldri før har vi følt at ting har falt så naturlig på plass», forteller Lande om albumet som tar bandet ett steg videre, et steg de tar sammen med trommis Håvard Takle Ohr (kjent fra blant annet El Cuero), som med dette virkelig har funnet sin plass i bandet.

Albumet kan forhåndsbestilles hos Platekompaniet og TVANGSTRØYE.NO.

Secured By miniOrange