* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ghost, Rival Sons og Tremonti er bekreftet til Tons of Rock 2016! Festivalen melder også om rekordsalg av billetter og festivalpass, og at det nå er under 300 torsdagspass igjen. Fra før av er bl.a Black Sabbath, Alice Cooper, Megadeth, Sixx:A.M., Behemoth, Raga Rockers og Black Debbath en del av programmet på Fredriksten festning i Halden, 23-25. juni 2016.

Svenske Ghost kommer tilbake for å hjemsøke festningen, etter en helt utrolig karriereutvikling. Bandet som ga ut sin første singel for bare litt over fem år siden, er nå blant rockens aller heteste og største navn. Og da snakker vi ikke kun i små nisjer. Ghost har blitt DET bandet alle snakker om, og etter at vi hadde besøk av Papa Emeritus og hans navnløse skrømt i vårt åpningsår 2014, har de eksplodert i popularitet, og deres nye plate Meloria topper det som er av lister, både på salgstall og kåringer, når 2015 skal oppsummeres.  Nå sist ble de nominert til selveste Grammy prisen i USA. Når et unisont Tons of Rock-publikum hyllet og nærmest krevde å se Ghost igjen, kunne vi ikke annet enn å innfri.

“Vi vet at Ghost til Tons Rock er en julepresang mange har drømt om. Svenskene er det mest potente og fremadstormende bandet som fins i dag, og har med sitt siste album levert det som garantert om 20 år står igjen som en av dette tiårets absolutte klassikere.  Med Ghost, Rival Sons & Tremonti ser vi både samtiden og fremtiden  internasjonal hardrock. Dette trekløveret sammen med gudene i Black Sabbath, Alice Cooper, Megadeth, Raga Rockers & Behemoth  gjør at dette blir en historisk helg for Halden, Østfold og hele Norge” – Jarle Kvåle, bookingsjef i Tons of Rock

Tons of Rock, 2015.
Rival Sons
 har etter hvert blitt et kjent navn, og har som et av bransjens mest hardtarbeidende band jobbet seg fra små svette klubbscener til å fylle de større hallene også her hjemme, og vi er ikke redde for å utpeke amerikanerne til det neste store stadionbandet. Liker du klassisk rock av typen Zeppelin, liker du Rival Sons. Og de kommer til å levere en hårete pakke når de endelig kommer til Fredriksten Festning og Tons of Rock!

Tremonti er foreløpig ikke det mest kjente navnet her til gards, men om vi sier at hovedmann Mark Tremonti også har traktert strenger i band som Creed og Alter Bridge, ringer det nok noen bjeller. De siste årene har han satset mer og mer på sitt soloprosjekt Tremonti, og dette med stort hell. Nå kommer Mark og co til Halden, og det gleder vi oss til!

Festivalpass får du kjøpt her.

Tekst: presseskriv

Secured By miniOrange