* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny video fra Oslo Ess! Sjekk ut “Amerika” ovenfor. $$$

— Låta er jo en joke, liksom. Den handler om at hovedpersonen i låta helt ukritisk kjøper det bildet USA vil at du skal ha av landet. Det er en form for politisk joke fra vår side, og vi hadde det jævlig morsomt da vi skrev teksten, forteller Åsmund Lande (gitarist og vokalist) i et intervju med på gaffa.no.

Singelen “Amerika” er første smakebit fra det kommende fjerdealbumet, “Konge Uten ei Krone”, som slippes 5. februar 2016. Bandet slapp i går de første datoene på den kommende norgesturnén, hvor hele 17 byer får besøk norges mest hardtarbeidende rockeband i første halvdel av 2016. Support er de unge og lovende poppunkerne i EuroTrash.

Les: Oslo Ess med nytt album og turné

osloesspatur2016