Justin Bieber. Norge

Justin Bieber til Norge

Justin Bieber tar turen tilbake til Norge og opptrer i Telenor Arena 23. september 2016.

Med et album på førsteplass i over 100 land, samtidig som han er på listene med flere singler på en gang, kommer han nå til Norge etter en større turné i USA og Canada. Superstjernen Justin Bieber har endelig datoene klare for sin verdensturné, og den 23. september kommer han til Telenor Arena med sin Purpose World Tour.

Fansen vil endelig igjen få oppleve Bieber’s fantastiske live show, og høre alle de nye sangene, sammen med alle de store klassikerne fra tidligere. Denne turnéen besøker over 30 byer i Europa, inkludert England, Frankrike, Tyskland, Spania og selvfølgelig Norge.

Hypen runde den nye musikken til Bieber har nådd nye høyder, og det er ikke ofte en artist treffer så mange med musikken sin. Albumet knuser tidligere rekorder så mange steder at det nesten ikke er vits i å ramse de opp, men han har nylig hatt hele 17 sanger på Billboard Hot 100 samtidig og albumet ble streamet utrolige 200 millioner ganger bare den førsten uken.

Billettene legges ut for salg torsdag 17. desember kl 09.00 på billettservice.no.


Hold deg oppdatert om konserten her.