* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Amerikanske Good Charlotte er endelig tilbake, etter en 4 år lang pause. Bandet, som 1. september 2011 meldte om at de kom til å ta pause på ubestemt tid, har i dag lagt ut en teaser for en splitter nye låt.

Sjekk ut teaseren på altpress.com (#WelcomeBackGC).

Bandet ble startet i 1995 og har gitt ut til sammen 6 album, inkludert andrealbumet, “The Young and the Hopeless“, som har solgt over 5 millioner eksemplarer. Albumet innholder bl.a 00’s-hitsa “The Anthem“, “Lifestyles of the Rich and Famous”, “Girls & Boys“, “The Young and the Hopeless” og “Hold On“.

Fjerdealbumet “Good Morning Revival” (2007) solgte også nærmere 5 millioner eksemplarer, og inneholdt bl.a førstesingelen “The River“, featuring vokalist M. Shadows og gitarist Synyster Gates fra Avenged Sevenfold.

Bandmedlemmene i GC har på ingen måte ligget på latsiden selv om de har hatt en lengre pause. Tvillingbrødrene, Joel og Benji Madden, slapp i september 2014 albumet “Greetings From California” under artistnavnet the Madden Brothers. I tillegg har de jobbet som låtskrivere og skrevet en rekke hits bl.a 5 Secongs of Summer, Three 6 Mafia og Hilary Duff.