* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Eller kanskje en ny sesong av Sonic Highways, album og turné? Vel, det får vi ikke svaret på før mot slutten av måneden. Mens vi venter kan vi ikke gjøre annet enn å spekulere i hva som skjer når nedtellingen på foofighters.com når 00:00:00:00, 23. november 2015.

Logoen på websiden deres er for øyeblikket formet som et Route 66-veiskilt, så det er vel ikke helt utenkelig at det kan dreie seg om oppfølger av suksesserien, Sonic Highways (2014).

Da Foo Fighters spilte i Austin, Texas tidligere i høst røpet Dave Grohl at de hadde vært i studio og spilt inn hele 5 nye låter. “We’re gonna give it to you! But not tonight…”, sa Grohl fra scenen, før han gikk i gang med å introdusere Ben Kweller, som gjestet klassikeren, Big Me. Kanskje vi kan forvente oss et album eller en EP i slutten av november?

Foofighters.com oppdateres jevnlig med kryptiske bakgrunnsbilder og lydopptak, men om det er for å tease eller for å forvirre oss, er ikke godt å si. Teoriene blant folk på nettet er iallefall mange, og folk spekulerer i alt fra nytt album/ep eller en ny sesong av Sonic Highways til jubileumsturné i forbindelse med at det er 20 år siden bandet slapp andrealbumet “The Colour and the Shape” (1997) i 2017.

Hva tror du vi har vi vente?