* Skip the authentication code if it doesn't apply.

I dag ble det klart hvilke artister som er nominert til årets P3 Gull. Årets nominasjoner ble offentliggjort live hos Christine på NRK P3, som for anledingen livestreamet både lyd og bilde på P3.no. Flere av de nominerte var gjester i studio og vi fikk liveopptredener fra bl.a Honningbarna, Astrid S, Bendik og Daniel Kvammen.

Prisutdelingen, som finner sted i H3 Arena på Fornebu 28. november, er den tredje i rekken siden oppstarten i 2013. Showet vil bli ledet av Leo Ajkic og Christine Dancke, med hjelp fra Ronny Brede Aase og Niklas Baarli. Hvilke artister som skal opptre under prisutdelingen blir lansert i nær fremtid

Det er totalt 15 nominasjoner fordelt på 3 kategorier.

ÅRETS NYKOMMER
Daniel Kvammen
Matoma
Astrid S
Unge Ferrari
Fay Wildhagen

ÅRETS LÅT
Madcon – «Don’t Worry»
Astrid S – «2AM»
Daniel Kvammen – «Du fortenar ein som meg»
Kygo – «Firestone»
Susanne Sundfør – «Delirious»

ÅRETS LIVEARTIST
Honningbarna
Bendik
Lars Vaular
Arif
Susanne Sundfør

Stem på “Årets Liveartist” her!