Vi søker skribenter og fotografer

Er du glad i musikk og liker å skrive? Går du ofte på konserter og liker å fotografere?

Da er det kanskje nettopp deg vi er ute etter.

TVANGSNYTT.NO søker skribenter med interesse for musikk i alle sjangere. Vi trenger flinke folk som kan oppdatere med musikknyheter, artikler, anmelde album, gjøre intervjuer og og blogge fra festivaler. Vi er også på utkikk etter konsertfotografer, da hovedsaklig med base i Oslo, Stavanger, Bergen eller Trondheim, men andre byer er også av interesse.

Kvelertak. Brygga Kultursal, Halden. 01.04.2017. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto
Kvelertak. Brygga Kultursal, Halden. 01.04.2017. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto

Er dette noe for deg? Da kan du sende oss en søknad pr epost hvor du forteller litt om deg selv, hva du interesserer deg for, hva slags musikk du hører på og hva slags erfaring du har lignende arbeid tidligere. Legg gjerne med linker til feks. tidligere publiserte artikler, anmeldelser eller intervjuer. Fotografer kan legge med linker til feks. Flickr, 500px, YouPic, Instagram, etc.

post@tvangsnytt.no

OBS! Dette er ikke lønnet arbeid, men vi lover at det blir både spennende og gøy! Ikke minst får du erfaring, knytter kontakter med likesinnede og du får et bein innafor i en spennende bransje.