* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra The Needs! Sjekk ut debutalbumet «You Need The Needs» nedenfor.


Bendik Brænne fronter nytt band med medlemmer fra Kvelertak, Oslo Ess og Honningbarna.

Hva trenger du for å overleve? Primærbehov som mat, vann og tak over hodet, selvfølgelig – men er du som oss, er gitarbasert musikk med uimotståelige refrenger og enorme riff, helt der oppe med familie og en lønn man kan leve av. Det her The Needs kommer inn i bildet. Du trenger – you need – The Needs. Norges nye power-pop-helter.

Dannet av Kvelertak-gitarist Maciek Ofstad, countryprins Bendik Brænne og Brænnes storebror og forhenværende vitenskapsmann Mattis, utgjør The Needs en sammensatt pakke av eventyrlyst og musikalske ferdigheter. Det stopper ikke der. Rytmeseksjon extraordinaire består av Honningbarna-trommis og backline-dykker Nils Jørgen Nilsen og Knut-Oscar Nymo fra leve-punkerne i Oslo Ess.

The Needs, 2019. Foto: Jonathan Vivaas Kise

Foto: Jonathan Vivaas Kise

The Needs opptod på Tøyen i Oslo, en unormalt varm sommer da Maciek og Bendik stort sett satt på torget og drakk kaffe. Kalenderne var vidåpne i slagene mellom andre bandprosjekter, og noe måtte de jo finne på. Inspirert av strender, teite hunder og kjedsomheten som oppstår mellom turneer, har The Needs skapt et album som ikke slipper taket – fullt av blodfengende låter du ikke visste at du trengte. Attpåtil fremført av folk fra noen av de viktigste norske rockebandene de siste ti årene.

Som en cocktail av Teenage Fanclubs sommervibber, Replacements’ fandenivolskhet, Cheap Tricks stadiontrøkk og popsmartheten til (tidlig) Weezer, er The Needs ditt soundtrack for alle fremtidige sommerkvelder.

The Needs - You Need The Needs - 2019

«You Need The Needs» er ute på Jansen Records