* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra The Modern Times! Sjekk ut «Everything Is Going to Be Fine» nedenfor.

I disse turbulente tider, kommer The Modern Times med en betryggende beskjed. Det kommer til å gå fint til slutt. «Everything Is Going to Be Fine» er tredje singel fra det kommende albumet.

«Det er en tynn linje mellom idiotisk og genialt» sa en vis musiker. Den grensa er i beste fall utydelig når det gjelder The Modern Times. Sangene deres kommuniserer pubertal ignoranse eller poengtert satire, eller kanskje begge deler – det avhenger nok av lytteren. Deres hybrid av kantete post-punk, breial punkrock og power pop fra garasjen hører ut som lite annet der ute i disse dager. Dette er også mye takket være sanger Magnus Vold Jensens unike og treffende fremføring.

Med andreplata Algorhythmic Dance Music, har The Modern Times signert med Black Pop Records og ytterligere finpusset sitt musikalske uttrykk. Albumet låter som en krangel mellom Parquet Courts og forvirra Gang of Four-medlemmer, mens The Hives sniker foran dem i barkøen. For eksempel.

The Modern Times fikk mye positiv oppmerksomhet og flotte anmeldelser for sitt debutalbum This Is The Modern Times i 2017. Hissig turnévirksomhet har etterfulgt og har etablert gjengen som et liveband å regne med, med et rykte om livlige og rølpete konserter som konverterer tvilere til fans på sekunder.

Albumet Algorhythmic Dance Music slippes 30. August på Black Pop Records.