* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Wet Dreams! Sjekk ut debutalbumet «Wet Dreams» nedenfor.

Wet Dreams startet så smått i en kjeller her i Oslo, da frontmann i Death By Unga Bunga, Sebastian Ulstad Olsen plutselig hadde et knippe låter han ikke visste hvor han skulle plassere. Det startet pent og pyntelig (i den grad et beinhardt, rufsete pønkeband kan være pent og pyntelig) med en EP sommeren 2017, og nå er de endelig klare med det selvtitulerte debutalbumet. Wet Dreams er en punk rock- & garagerock-gruppe fra Oslo bestående av erfarne musikere fra nevnte Death By Unga Bunga, FOAMMM, Warp Riders og De Marvells.

De spilte en av sine aller første konserter på Øyafestivalen 2017, og siden den gang har booking-forespørslene rent inn. Bare i 2018 spilte de på festivaler i Finland, Sverige, Danmark og Norge. Rundt albumslipp er det planlagt turer både rundt i Norge, Europa og USA.

Wet Dreams, 2019. Foto: presse

Wet Dreams. Foto: presse

Plata ble spilt inn av bandet sammen med Terje Vea Torkellsen (Mats Wawa, Geetar) første halvdelen av 2018, mens de tok med innspillingen til Øystein Braut (Electric Eye, Dig Deeper, Soft Ride, Low Frequency In Stereo etc.) for å få plata mikset og mastret.

Plata handler om å være «larger than life», eller større enn livet sjæl, for å bruke et ikke altfor godt norsk uttrykk, for å skjule sine egne usikkerheter. Den oser maskulinitet, men i bunn og grunn er alle mennesker med de samme behovene og lyster. Dette skinner også gjennom i tekstene hvis man følger nøye med.

Wet Dreams-låta «I Can Fly» er med i en kommende episode av den amerikanske tv-serien «War Games».

Wet Dreams - Wet Dreams - 2019

Wet Dreams slapp debutalbumet «Wet Dreams» på Black Pop Records 29.03.2019