* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Mia Berg er ute med debutsingelen «Hurry»!

Låta ble sluppet på Diamond Club/Brilliance 23. november.

Mia Berg (23) fra Bergen er en kommende stjerne som man burde holde øyne åpne for! Med debutsingelen «Hurry» er hun klar for å slippe oss inn i sitt musikalske univers med stilfull pop inspirert av Solange, Lianne la Havas og Bon Iver. Allerede har hun spilt på arrangementer av Øyafestivalen og by:Larm! Tydelige og varme melodier med følsomme tekster om å være ung og føle seg forelsket og forvirret, gjør «Hurry» til din nye favorittlåt.

«Hurry» er et friskt pust av melankolsk pop som drar deg inn i et musikalsk univers av følelser, varme og overraskende impulser. Med en tydelig rød tråd i teksten om det å være ung og føle seg liten i en stor verden, blir sangen formidlet med en skjør og nær vokal som treffer med soleklar overbevisning. Musikalsk strekker låten seg fra et klassisk singer-songwriter sound pakket inn i et melankolsk og elektronisk lydbilde av pulserende synther, drontete partier og overraskende detaljer.

Det hele skaper en musikalsk sfære av følsom, men likevel overbevisende musikk som er lett å like, og enda lettere å kjenne seg igjen i som ung og usikker i en verden som kan kjennes litt for stor noen ganger.

Secured By miniOrange