* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Oslo Ess slipper første singel fra kommende liveplate!

– «Bislett Stadion» er én av hovedlåtene våre på konsertene, og er derfor en åpenbar førstesingel fra den kommende liveskiva, sier Oslo Ess. Albumet de nevner heter «Det blir bra når det kommer folk (live akustisk)», slippes på Drabant Music 21. desember, og følger én av årets store plater – «Frie Radikaler».

Fem år og tre studioalbum etter forrige akustiske turnè og liveplate, føler Oslo Ess at de har samlet opp såpass mange nye, kule versjoner av låtene deres at det er på tide å dele dem med publikum igjen.

Dette er et band som liker å mikse og trikse med sangene sine, spesielt siden de er glade i old time-, bluegrass. og countryversjoner av dem. Dessuten er de inspirerte av musikk som gjerne ble spilt inn rundt én mikrofon i studio, og da er det helt naturlig at det akustiske formatet er en livegreie for dem.

Første singel fra dette akustiske livealbumet er én av bandets aller største hiter fra 2012.

– «Bislett Stadion» i bluegrassversjon en god representant for lyden av Oslo Ess akustisk anno 2018. Ekstra gøy er det at vi under konserten vi tok opp i Sarpsborg i oktober hadde med Mari Skeie Ljones på fele – og fela kommer ekstra til sin rett nettopp på denne versjonen!

Oslo Ess - Bislett Stadion - Live Akustisk