* Skip the authentication code if it doesn't apply.

«There Won’t Be An Encore» ble innspilt under særegne omstendigheter for frontfigur Kristopher Schau.

The Dogs er kanskje et av de få bandene der ute som er minst like aktive når de ikke er aktive. Litt bedre forklart; siste konsert for året er unnagjort, og deres neste album «Before Brutality» er sendt i trykken og slippes 7. januar.

Alt tilsier at nå er tiden for hvile, men midt opp i dette – samt salg av kumlokk – slippes den andre singlen fra den kommende plata i dag, og den ble spilt inn under noe uvanlige forhold.

– Vi spilte inn vokalen mens jeg var inne til en utredning om noen hjertegreier, så jeg var rigget opp med masse EKG-greier og drit, forteller Schau.

– Det komiske er jo at jeg, på bakgrunn av at jeg da fremdeles er inne til utredning, nå vet at mens jeg holdt på skjedde det masse greier i brystkassa som ikke var som det skal. Jeg skreik jo, bokstavelig talt, «my heart out» på den der. Godt at vi fikk det på teip.

The Dogs - There Won't Be An Encore - 2018