* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra KitFai! Sjekk ut bandets nyeste singel, «The Way Ahead», nedenfor.

«– The Way Ahead er en låt som omhandler det å komme seg videre etter at man har mistet noen som har stått en nær. Man kan si at låten er todelt både i det tekstlige og musikalsk, hvor man på den ene siden kjenner på følelsene av savn og tiden som går, mens man på den andre siden aner et håp og at man kan glede seg over de gode minnene.» – KitFai

KitFai har tidligere gitt ut EP-en «Grip» som mottok gode tilbakemeldinger og fikk spilletid i NRKP3 gjennom Urørt. Det samme gjelder de to enkeltstående singlene «Down» og «In Every Way». «Down» ble også brukt i NRK-serien Unge Lovende. Bandet har markert seg som et solid liveband og har spilt konserter over hele vårt langstrakte land, deriblant festivaler som OverOslo, Slottsfjell og Pstereo, Skjervafest og By:Larm.

Bandmedlemmene har tidligere spilt i band som Leprous, Shevils, Over the Trees og Psyence Fiction.

KitFai tilbrakte deler av 2017 i studio, og har nå spilt inn sin første fullengder. Debutplata blir å finne i hyllene i september.