* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Hey Elbow! Sjekk ut abumet «C0C0C0» nedenfor.

«C0C0C0» er det nye albumet til den svenske elektropop-trioen Hey Elbow. Første singelen fra albumet var «Quest» og etablerte bandet som ett av de mest interessante, eksperimentelle pop-bandene i Sverige akkurat nå. Bandet presenterte nylig sitt nye materiale på tre stappfulle gigs på Iceland Airwaves.

Hey Elbow lager merkelig og suggerende popmusik med ett unikt personlig uttrykk. Ingen og alle de tre medlemmene er frontfigurer i følge en demokratisk filosofi, som lar flygelhornet ta like mye plass som vokalen, trommene eller elektroniske lyder.

«I vår musikk er soundet minst like viktig som selve komposisjonene. Vi liker å legge till små detaljer i lydbildet, de tilfører musikken akkurat like mye som akkordene.»

Efter å ha spilt i flere ulike konstellasjoner tidligere, beskriver de det som en ekstremt befriende følelse da de begynte å spille sammen, som å plutselig finne noe som har ventet på å ta form.

Bandet tok navnet sitt etter en aerobic-øvelse de lærte seg av en publikumsoppvarmer mens de stod og ventet på en konsert med The Knife.

Hey Albow - C0C0C0 2018