* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Daniel Kvammen! Sjekk ut den akustiske versjonen av «Om du vil ei gong til» nedenfor.

I februar 2017 slapp Daniel Kvammen sitt andre album, «Vektlaus» og omkring åtte måneder senere var han klar med oppfølgeren, det mørke søsterskipet, «Maktlaus». Ambisiøst? Definitivt. Stormannsgalskap? Kanskje. Men den stormende kritikerjubelen som møtte begge platene var ikke til å ta feil av.

I tillegg produserte de to platene intet mindre enn seks svært populære radiosingler. «Me dansar ikkje for moro skyld», «Om du vil ei gong til», «Gatelangs gjennom sorg og synd», «Som om himmelen revna» (med Lars Vaular), «Ultraliv» og «Ubestemte absolutta» har gått sin seiersgang over eteren.

Nå, i forkant av ny turné og en travel festivalsommer, slipper Kvammen en vakker, akustisk og nedstrippet klineversjon av «Vektlaus»-singelen «Om du vil ei gong til».

– «Maktlaus» og «Vektlaus» ble spilt inn på samme tid, og tidlig i prosessen ble det fort tydelig at vi satt på noe som var større enn et enkelt album. Det måtte og skulle bli to plater. «Maktlaus» er på mange måter det mer outrerte og mørke speilbildet av «Vektlaus», både tekstlig og musikalsk, forteller Daniel.

Daniel Kvammen - Om du vil ei gong til - 2018