* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Løchstøer! Sjekk ut singelene «Castro» og «Sad Nothing» nedenfor.


Løchstøer er prosjektet til Tore Løchstøer Hauge (Hiawata! & Heyerdahl) og hans åndsbrødre og flammebærere, Magnus Tveten (The Harvey Steel Show), Mattias Krohn Nielsen (Beezewax) og Jørgen Apeness (Sauropod).

Låtene «Sad Nothing» og «Castro» spinner rundt en fascinasjon for soundtracket til Romeo & Julie med Leonardo DiCaprio og Claire Danes.

«Det virker som om det er vanskelig for meg å unnslippe skrive kjærlighetslåter – og alltid gjennom et filter av 80/90-tallets populærkultur. Om det så er med Marty McFly som drar fra dama si på verandaen i 1985 som bilde, Dylan McKays forhold til Brenda, eller som nå – Leo og Claire Danes. Kommer meg liksom ikke unna det der.»

Låtene er produsert og mikset av Bjarne Stensli. Cato Salsa Thomassen (Sivert Høyem), Ryan McPhun (The Ruby Suns) og Tore Ljøkelsøy (The Harvey Steel Show) bidrar også låtene.

Løchstøer, 2018

Artwork: Anniken Askeland