* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Death By Unga Bunga! Sjekk ut singelen «Soldier» nedenfor.

Selv om medlemmene i Death By Unga Bunga fortsatt kan regnes som relativt unge menn, feirer de i år faktisk 10 år som band. Rockeband, for å være eksakt. Dette feirer de med å gi ut sitt femte album, med den oppsummerende tittelen «So Far So Good So Cool».

I 2016 hadde bandet et ekstremt produktivt år, hvilket resulterte i hele tre utgivelser. Først slapp de sitt fjerde album, «Pineapple Pizza», deretter slapp de en remastret utgave av debutalbumet, «Juvenile Jungle», for første gang på vinyl, før de avsluttet året med EP-en «Fight» med fire splitter nye låter. Etter dette skulle man tro at guttene i DBUB kanskje skulle sette ned tempoet noe, men den gang ei.

Der 2016 var produktivt, så var 2017 tilsvarende aktivt. Bandet har selvfølgelig turnert Norge rundt på både klubber og festivaler, og avsluttet året med stor konsert på Rockefeller som «special guests» sammen med Oslo Ess. I mars reiste de på sin første headliner-turné i USA, som tok dem fra New York i øst til California i vest. En milepæl i seg selv – men USA-eventyret stoppet ikke der. I september ble gutta med punk-legendene i Stiff Little Fingers som supportband på deres «40th Anniversary Tour», og spilte nærmere 20 konserter fra kyst til kyst. Når kontoen gjøres opp for 2017 har bandet spilt 34 konserter på det amerikanske kontinentet. Imponerende.

På tampen av et internasjonalt vellykket 2017, slapp DBUB de to singelene «Bye Bye» og «Into the Night». Neste ut er det enorme anthemet «Soldier» med allsangrefreng og skyhøy partyfaktor.

«So Far So Good So Cool» slippes på Jansen Records 6. april.

Secured By miniOrange