* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Insomniac Bears! Sjekk ut låta «Purple Past» nedenfor.

«Purple Past» er en låt som fordyper seg i et rikt lydbilde av retrofuturistiske synther og energisk vokalføring som får sjangergrensene til å forsvinne. Forvent et spennende uttrykk pakket inn i 80-talls tilbehør med ektefølt låtskriving som snakker nåtidens språk. Her fusjoneres de tydlige signaturerene vi kjenner fra tidligere favoritter og etablerer felles grunn og en ny retning. Uttrykket er formet i full musikalsk frihet og kan best beskrives som overskudds-indie eller artpop med en folky vibb og skandinavisk kjøl.

Insomniac Bears er et rykende ferskt band, bestående av medlemmer fra Team Me, Rumble in Rhodos og Magnus Moriarty. Dette er andre singel etter den futuristiske reiselåta «Scenic Drives». Bandet ble akkurat bekreftet til Trondheim Calling.

Etter ett års tid med låtskriving i Oslo reiste Insomniac Bears til landets mest majestetiske studio, Ocean Sound Recordings på smellvakre Giske, og spilte inn sine første låter. Her løsnet ting for alvor og resultatet vitner om et utforskende band som tross sin korte levetid har klart å finne et eget uttrykk. Gruppa har skjenket så mye liv som overhodet mulig inn i denne første utgivelsen

«Hypercolor» som ser dagens lys i form av en maxi EP/12” utgitt på et av Norges mest hardarbeidende plateselskap, Fysisk Format, 16. februar 2018.

En ting er sikkert; denne unike kombinasjonen av artister har løftet hverandre opp og frem til nye høyder som gjør Insomniac Bears til et nytt musikalsk kollektiv du burde holde øye med.

Insomniac Bears - Purple Past - 2018

Secured By miniOrange