* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Tromsøbandet Heave Blood & Die! Sjekk ut andrealbumet «Vol II» nedenfor.


Heave Blood & Die er en kvintett som spiller doom-rock med liveuttrykket til hardcore og punk.

“VOL II” er nå klart, bandets sophomore. Heave Blood & Die leverer nok en gang seige beats og hypnotiserende melodier fra massive gitarer og synther. Bandets egne stil gir et nytt og unikt musikalsk uttrykk med et friskt pust. Med albumene «Part I: Daggers» og «Part II: Flowers» drar kvintetten lytteren inn i en verden av verk som vil få selv den mest tilbakeholdne lytter til å røre på kroppen.

Heave Blood & Die - Vol II 2018

Albumet «Vol II» i sin helhet slippes digitalt 26.01.2018.

Etter bandets selvtitulerte debut kom i 2016 har kvintetten sluppet singelen «Plague» i februar 2017 og låta har nå bikket 32.000 streams på Spotify. Den var også Ukas Urørt i april og den ble raskt lagt til i to av Spotifys store sjangerbaserte spillelister: «New Metal Tracks» og «Sludgy Stoner Retro Groove».

Heave Blood & Die drar på seg et stadig større rykte for sitt kruttsterke liveshow. Da de i februar spilte på Trondheim Calling ble de av flere snakket om som festivalens beste konsertopplevelse, og P3s Tete Lidbom kalte Heave Blood & Die for Norges mest lovende liveband.

10. november 2017 slapp de singelen «Brigade» fra bandets kommende album «Part I: Daggers», og oppfølgeren «Part 2: Flowers» kommer allerede 19. januar 2018. Samme dag kommer får man albumet i sin helhet og riktig rekkefølge på vinyl og CD – distribuert av Blues For The Red Sun (NO) og Stickman Records (EU).

Albumet i sin helhet slippes digitalt 26.01.2018.

Secured By miniOrange