* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Wild Child! Sjekk ut dobbelsingelen «Sinking Ship/Back & Forth» nedenfor.

Wild Child ligger og bobler rett under overflaten. Indie-, folk- og americana-fans over hele verden har blitt bitt av basillen de siste årene, og nå er det endelig duket for deres store gjennombrudd.

Bandet fra Austin, Texas har spilt konserter for harde livet de siste seks årene, og er du fan av Father John Misty, First Aid Kit, Arcade Fire og Courtney Bartlett er det definitivt verdt å sette av et øre til denne gjengen.

Starten på reisen mot dette nye albumet startet faktisk i Tromsø, Norge, der Chris Walla fra Death Cab For Cutie nå er bosatt. Han har vært med å produsere plata, og magi ble skapt da nordlyset skinte som sterkest. Ellers er plata spilt inn i et nedlagt varehus i Philadelphia, og i barndomshjemmet til vokalist Kelsey Wilson i Austin.

Wild Child

Bandet har de siste årene bygget opp en svært lojal fanbase som følger dem overalt, og det ser ikke ut at den skal slutte å vokse med det aller første.

«They’ve been killing it in the States», var beskjeden vi fikk da vi sjekket ut bandet for første gang, og i år har de spilt på store festivaler som Austin City Limits, Lollapalooza, Forecastle og Newport Folk, og alle klubbkonsertene deres har vært utsolgte og vel så det.

Nå kommer endelig turen til Europa, og vi håper at bandet skal få like god mottagelse her hjemme. Sverige er et av landene etter USA hvor bandet streames aller best, i følge tallene fra Spotify, mens Norge og Danmark følger hakk i hæl. Det er godt å se at vi nordboere følger med, men nå er tiden kommet for å løfte det enda et hakk.

Følg med Wild Child i tiden som kommer, de kommer garantert til å komme din vei!

Secured By miniOrange