* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Darling West! Sjekk ut singelen «Lineliness» nedenfor.

Det er vanskelig å beskrive de siste tolv månedene i Darling West sin karriere som noe annet enn en eneste lang opptur. Siden slippet av andreskiva «Vinyl and a Heartache» har de spilt konserter rundt i hele landet, vært listet på radio, fått over tre millioner plays på Spotify, spilt på Øyafestivalen og SXSW og AmericanaFest i Nashville, vunnet Spellemann for nevnte album, og sakte men sikkert begynt å bygge seg opp et navn i utlandet og spesielt i USA. I begynnelsen av 2018 spiller de også på Eurosonic i Nedreland og Folk Alliance i Kansas City, USA.

Bandet signerte platekontrakt med Jansen Records tidligere i år, og selv om ikke akkurat det skulle by på den store forandringen, hører vi denne gangen et ganske nytt og revitalisert Darling West. Bandet leverer fortsatt klokkeklar americana/country/folk, men det er mer driv i musikken og melodiene er mer catchy enn tidligere.

«Loneliness» er fjerde singel fra det kommende albumet, og er spilt inn sammen med Bård Ingebrigtsen i Amper Tone Studios i Oslo, og er mikset av Marcus Forsgren.

Darling West Loneliness 2018

Bandet sier selv om låten:
«Loneliness» var en låt som tok veldig kort tid å lage. Ofte bruker man flere dager eller uker på å utvikle låtene, men denne var ferdig på en time eller to. Det føltes bare riktig med en gang.

Med klassiske Darling West-ingredienser som banjo, pedal steel og hjertesorg, og et deilig trommegroove som skyver låta fremover, blir du sittende å smile gjennom tårene.

Kjetil Steensnæs og Mari og Tor Egil Kreken har på veldig kort tid gått fra å være et av Norges mange countryband, til å være et av landets beste og mest hardtarbeidende band innen country-/americana-sjangeren. De siste tolv månedene har som sagt vært fantastiske, og det er ingenting som tyder på at de neste tolv ikke skal bli det også.

Secured By miniOrange