* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Himmelhøyt! Sjekk ut bandets nyeste singel «Lovløs» nedenfor.

«– Låta er en klagesang for de som ikke har lov til å klage. Den tar opp tankene man gjør seg etter at man har knust et hjerte. Er dette egentlig lov? Er det ingen som skal straffe meg for dette? Hvor mye har jeg egentlig driti meg ut nå?» – Audun Gjelstad Jakobsen, vokalist og tekstforfatter

Himmelhøyt spiller poprock med deilig groove, mye patos, og et unikt sound som nok kan tilskrives bandmedlemmenes svært ulike musikksmak. De forklarer selv at de aldri klarer å bli enige om hva slags musikk de skal sette på i turnébussen, men at Himmelhøyt er et slags møtepunkt, og det eneste de alle liker.

Tekstene skrives av Audun og blir til ganske spontant i øyeblikket tekstlinjer fra Auduns hode møter ny musikk fra bandet.

– Når ting går trått og jeg trenger noen å prate med, henvender jeg meg ofte til min betrodde iPhone 4, eller hva annet ræl jeg har i lomma jeg kan skrive notater på. De første notatene på telefonen går tilbake til 2010, og jeg hadde ingen planer om at min haug av notater om livets skyggeside skulle bli til noe som helst – inntil jeg hørte noen gitarriff fra det nylig oppstartede bandet Himmelhøyt. Dette var jo lyden av mitt vrange hue! Utrolig nok fikk jeg lov til å bli med i bandet, selv om jeg absolutt ikke kunne synge, skriver Audun Gjelstad Jakobsen.

Himmelhøyt oppsto noen år tilbake, da 5 unge og ferske Osloborgere krysset veier. På det klamme øvingsrommet i Hammersborgtunnelen, med paintball-parken Laser Tag som nærmeste nabo, har de lært hverandre å kjenne, og krabbet sakte men sikkert mot overflaten i Oslo-scenens undergrunn. Debutsingelen «Fritt Fall» (2015) fikk god rotasjon på NRK P1 og Ordentlig Radio. Oppfølgeren «Skrubbsår» kunne du blant annet se på forsidene til 730.no med en eksklusiv førpremiere. Tidligere i 2017 har Himmelhøyt spilt på BRYLARM i regi av by:Larm, og OverOslo, samt delt scene med artister som Skambankt, Oslo Ess, Razika og Sondre Justad, for å nevne noen. Medlemmene er opprinnelig fra Fredrikstad, Tønsberg, Tvedestrand og Jessheim.

Secured By miniOrange