* Skip the authentication code if it doesn't apply.

«Penthouse Perfekt» er den tredje og siste singel før albumet «Voldelig lyd» slippes 8. desember! Haley Shea fra Sløtface er med på vokal.

Låten handler om en jente og en gutt som vil legge mennesket og kjøttet sitt bak seg og oppgraderes til noe renere, enklere og vakrere. De finner hverandre og forakten for det menneskelige, skrøpelige og svake. De vil bli kunstige og unaturlige; et veldig menneskelig ønske om å bli noe umenneskelig. Mekanisk perfeksjon, baby.

«Voldelig lyd» er den femte plata til bibelbeltets blideste bråkebøtter, og raser av gårde i samme spor som forgjengeren «Goldenboy». I stedet for å late som det tradisjonelle albumformatet fortsatt har noe for seg, holder «Voldelig lyd» det kort og godt: ni spor på tida det tar en inngrodd progrocker å komme til poenget.

Honningbarna på Tons of Rock. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto

Honningbarna på Tons of Rock. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto

Honningbarnas mål med albumet er å kunne rette den retningsløse aggresjonen – den som gir en lyst til å kaste seg utfor stupet – mot de som virkelig fortjener det. Og da er det ikke snakk om forvirrede hvite guttepjokker med fascistiske tendenser: «Du e’ født feig/Men æ e’ her for dæ», vræler vokalist Edvard Valberg. Nei, landets fortsatt beste liveband har større fisk å steke.

Med andre ord: Honningbarna er din venn. Håper du liker det du hører.