Sushi x Kobe slår tilbake med full kraft på deres nyeste singel «Inntrykk».

Låten er i kjent Sushi x Kobe-stil, men med en enda større og modigere produksjon. I tillegg til konserter på USF Verftet (27. jan) og Rockefeller (3. feb), følger Sushi x Kobe opp utgivelsen med et helt ferskt album våren 2018. Her løfter de liveshowet sitt enda noen hakk med premiere på et nytt, rått visuelt show!

Onge $ushimane (Emir Hindic), Kobe-Wan Kenobi (Kristoffer Uthaug) og FAKETHIAS (Mathias Humlen) utgjør trioen Sushi x Kobe. De gjorde suksess med undergrunnshit’en Wadadadeng i 2014. EPen «Japan» ble sluppet mars 2015, og samme året presenterte de hvert sitt soloprosjekt under Sushi x Kobe med EPene «Sushis sommer» og «Kobes vinter». De har spilt på festivaler som Slottsfjell, Roskilde, Øya og Pstereo, samt mottatt talentpris fra Bergen Kommune.

Med låten «Tenker feil» har de nærmere 4 millioner avspillinger på Spotify.
Deres tredje singel «Aldri for mye» nærmer seg 2 millioner avspillinger og er duoens første kommersielle hit, med avspilling på både NRK P3 og NRK MP3. Med beina plassert i begge leirer, det kommersielle og i undergrunnen, er Sushi x Kobe blitt et nasjonalt navn med et tydelig innovativt preg i dagens hiphop-miljø.

Tekst: presse

Kommentarer