* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra John Olav Hovde! Sjekk ut debutalbumet, «Fantomfeber» nedenfor.

Umiddelbare og såre pianotoner åpner før bandet sparker i gang et herlig driv i åpningssporet, og førstesingelen, «Sjå Shit». Videre blir lytteren tatt med på en tekstdrevet, musikalsk rundtur med umiddelbare og tankevekkende låter. Produsent, Roar Nilsen (The Dogs, Christel Alsos, Minor Majority etc), har sammen med Hovde og musikerne pakket det hele inn i et frisk og utfordrende, men likevel modent, musikalsk landskap.

Med inspirasjon fra artister som Wilco, Bruce Springsteen, Håkan Helström og The Band har John Olav Hovde laget et svært sterkt debutalbum hvor gåsehud og tårer vil være like naturlige lytterreaksjoner som spontan luftgitar.

John Olav Hovde - Fantomfeber - cover

John Olav Hovde
Med 20 år som turnerende musiker og gitarist i ulike band og i kullissene for andre artister, var det etter kollegialt press fra omverden i musikkbransjen at John Olav Hovde endelig fikk spilt inn sine egne låter under eget navn. Med sterke låter og en kobbel av musikere som ville bidra, ble veien fra kjøkkenbordet i Telemark, til innspilling raskere enn forventet.

Det blir releasekonsert på Krøsset i Oslo fredag 3. november.

Tekst: presse

Secured By miniOrange