* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra LULI! Sjekk ut låta, «Ka E Greiå?», nedenfor. <$$$3

Etter 10 år som trommeslager i det kritikerroste bandet Frk. Fryd har Julie gitt ut sine første singler «Lukka Øynene» og «Ingen Smerte,» som har fått gode tilbakemeldinger og P3-listing. Hun var Ukas UrørtNRK P3 i november, var på Norgesturné i vår og spiller blant annet på Musikkfest Oslo og Stavanger 3 juni, Slottsfjellfestivalen, Gladmatfestivalen i sommer!

«Ka E Greiå?» handler om å lure på hva som er meningen med det som skjer, hvorfor en gjør som en gjør og hvorfor tankene og følelsene noen ganger tar over. Låtå representerer en periode livet mitt med mye usikkerhet og skam rundt meg selv og mine relasjoner til andre. Låta har blitt til i bryddstykker, og ble ferdigstilt i studio i Bergen i januar med Yngve Andersen (Blood Command) Tor Arne Vikingstad (Sløtface) ble også med på kor og litt gitar.

Jeg startet på verset av sangen etter en mislykka date, der jeg følte jeg bare babla masse tull. Refrenget ble til på påskeaften i fjor på den 10 dagen av en låtskriverchellenge vi hadde i kollektivet med Frøder og Cal. Jeg kom hjem på kvelden, og kom på at jeg ikke hadde skrevet en sang den dagen, så da kom «Ka E Greiå?» refrenget til verden (med et hiphop-aktig vers og sound). – LULI

luli-kaEgreiå-2017

Tekst: presseskriv

Secured By miniOrange