* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra Carl Louis! Sjekk ut låta, «Iris», nedenfor. <$$$3

De siste ukene har Carl Louis sluppet de fem første sporene fra albumet og fått glitrende tilbakemeldinger med terningkast 5 fra NRK og listing på NRKp3, NRKmp3 og NRKp1, i tillegg til internasjonal oppmerksomhet fra blandt annet Dancing Astronaut, Northern Transmission og Line of Best Fit. Endelig slipper Carl det sjette sporet fra debutalbum «Memory Lane».

«Iris» er en vakker, samplebasert og melodidrevet låt med stor inspirasjon fra Carl’s nye favorittinstrument –Melotronen. Med pulserende bass sammen med delikate strenger og piano holder Iris en behagelig stemning gjennom hele låta. Som Carl forklarer i «Carllouism–Part 1» (video ovenfor) er det vanskelig å holde seg unna «knirkebassen», som også får sin plass i denne låta.

Tekst: presseskriv